SUSHI SERVICE

Recentebeoordeling


4 sterren uit 31 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Sushi Service. Meer weten? Ontdek meer

3 jun 2024 om 20:07 Kwam 15 minuten later, maar met verkeer ik Kontich wel normaal. Bezorger bood wel vanzelf zijn excuses aan
1 jun 2024 om 21:30 Veel te lang moeten wachten
25 mei 2024 om 23:09 Lang moeten wachten, maar als compensatie kregen we wel een gratis drankje en edamameboontjes! Er was wel een fout in onze bestelling: we kregen noedels ipv rijst… voor de rest alles in orde en zeer lekker!
25 mei 2024 om 21:15 Na 2.30u wachten nog steeds niets ontvangen
25 mei 2024 om 20:13 Lekker eten, veel te lang moeten wachten. Eten was lauw, ook duur voor de hoeveelheid dat je kreeg.
21 mei 2024 om 10:51 SUPER !!!!
12 mei 2024 om 20:38 Teriyaki rund: Het rundsvlees had een chloorsmaak en was taai.
11 mei 2024 om 20:20 Zoals altijd alles verzorgd tot in de puntjes! Zeer vriendelijk mensen De beste sushi die er is!!!
11 mei 2024 om 8:58 De eerste keer dat ik hier eten bestelde. Super lekker en voor herhaling vatbaar
23 apr 2024 om 8:03 Op zich van smaak in orde, alleen ben ik meer voorstander van minder plakkerige rijst. Levering was zeer vlot en correct
18 apr 2024 om 20:58 Heel lekkere en verse sushi!
14 apr 2024 om 23:51 Super snel, heerlijk lekker! Belgium Boot voor 3 personen waarvan enkele stuks licht pikant maar niet overheersend ! TOP